Ανακοίνωση Θησέα

Τελείωσε για την ομάδα μας μία πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη αγωνιστική χρονιά. Μια χρονιά με πεντάμηνη διακοπή μεταξύ των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων, μια χρονιά που ευχόμαστε κι ελπίζουμε να μην επαναληφθεί τόσο για το ποδόσφαιρο, αλλά και για ολόκληρη την κοινωνία.
Μια χρονιά που το τέλος της βρήκε την ομάδα μας να διατηρεί την θέση της, για τρίτη συνεχή χρονιά, στην Γ’ Εθνική και να ετοιμάζεται για την τέταρτη συνεχόμενη σεζόν (ρεκόρ για την ιστορία της ομάδας μας) ή οποία θα είναι και η πλέον απαιτητική, καθώς θα συμμετάσχουν σε αυτή πολύ λιγότερες ομάδες, σε λιγότερους ομίλους.
Στο τέλος λοιπόν της χρονιάς, το Δ.Σ. της ομάδας μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς, τους διαφημιζόμενους επαγγελματίες της Αγριάς και όχι μόνο, αλλά και όλους όσους στάθηκαν αρωγοί σε αυτή μας την προσπάθεια.
Ευχαριστεί επίσης τους φίλους της ομάδας που πάντα είναι στο πλευρό της και της δίνουν τη δύναμη να υπερπηδήσει όλα τα εμπόδια που προκύπτουν από αντιπάλους αγωνιστικούς και μη.
Τέλος ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στα προπονητικά τιμ και πολύ περισσότερο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που παρά τις αντίξοες συνθήκες υπερέβαλαν εαυτό και κατέθεσαν την ψυχή τους στο γήπεδο για το καλό της ομάδας.
Δίνουμε όλοι μαζί ραντεβού για την νέα, απαιτητική αγωνιστική περίοδο, της οποίας το ξεκίνημά ευχόμαστε να μας βρει όλους, πάνω από όλα υγιείς.
Καλό καλοκαίρι.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Θησέα Αγριάς Γ.Σ.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top