Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από την Δάφνη

«Κύριοι,

Μετά το παιχνίδι της ομάδας μου με αντίπαλο την ΑΠΟΒ η σημερινή ανακοίνωση – διαμαρτυρία έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την κάκιστη διαιατησία των αδελφών Τασσιόπουλου (διαιτητής και βοηθός). Σημειώνεται ότι η ομάδα μας δεν έχει βγάλει ποτέ ανακοίνωση για να διαμαρτύρηθει για την διαιτησία. Όμως οι σημερινές διαιτητικές αποφάσεις υπερέβησαν κάθε όριο. Και δεν είναι μόνο οι διαιτητικές αποφάσεις αλλά και οι αιτιολογίες επί των αποφάσεων μετά το τέλος του σημερινού αγώνα. Πάμε να δούμε παρακατώ πως εξελίχθηκε ο σημερινός αγώνας.
1. Στα πρώτα κιόλας λεπτά του παιχνιδιού 2 φορές αντίπαλος παίκτης τραβούσε παρατεταμένα την φανέλα αθλητή μας και ο “αξιολογημένος” διαιτητής δεν έδωσε τίποτα απολύτως. Η δε απάντηση του μετά το τέλος του αγώνα ήταν ότι το παιχνίδι είχε ροή και δεν ήθελα να το σταματησώ. (Στα πρώτα 10 λεπτά του παιχνιδιού!!!!!!).
2. Ο “αξιολογημένος” διαιτητής σταματάει πλεονέκτημα σε παίκτη της ομάδας, ο οποίος κινούνταν προς την περιοχή μόνος του σε προφανή θέση για γκολ χωρίς αντίπαλο και σφυρίζει το φάουλ που έγινε στην προηγούμενη φάση. Η απάντηση του ήταν ότι έκανα λάθος!!!!
3. Μετά την επιτέυξη του τέρματος από την ομάδας μας δεν δίνει καταφανέστατο πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου της ΑΠΟΒ. Η απάντηση του ήταν ότι δεν διαμαρτυρήθηκε έντονα ο παίκτης που έκανε το σούτ!!!!
4. Πριν το γκολ της ισοφάρησης από την ομάδα της ΑΠΟΒ, παίκτης της κοντρολάρει την μπάλα με το χέρι πριν δώσει πασά σε συμπαίκτη του. Η απάντηση του διαιτητή ήταν ότι χτύπησε πρώτα στο τερέν και μετα βρήκε στο στήθος. Απάντηση που αντιβαίνει σε κάθε λογική διότι με τέτοια βροχή και τόσο γλιστερό τερέν δεν θα μπορούσε να την κοντρολάρει εκτός αν ήταν ο “Μέσι”. Οι ίδιοι οι φίλαθλοί της ΑΠΟΒ απόρησαν που δεν το σφύριξε!!!!
5. Αλλά 3 τραβήγματα φανέλας σε παίκτες δικούς μας κανένα φάουλ δεν καταλογίστηκε. Η απάντηση ίδια ότι το παιχνίδι είχε ροή και δεν ήθελα να το σταματησώ!!!!
Τέλος ο βοηθός Τασσίοπουλος κατά τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ομάδας μας μετά το τέλος του αγώνα ειρωνευόταν τον πρόεδρο της ομάδας Ιωάννη Τσάτσο. Δυστυχώς η ειρωνία δεν έχει να προσφέρει τίποτα απολύτως μετά από τόσο σοβαρά διαιτητικά λάθη παρά μόνο να δυναμιτίσει το ήδη φορυισμένο κλίμα. Η ιστορία της ΔΑΦΝΗΣ δεν επιτρέπει σε κανέναν να της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο και δεν θα ανεχτούμε  κανέναν να έχει τετοιου είδους συμπεριφορά προς την ομάδα μας.
Η ανακοίνωση αυτή σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την νίκη της αντίπαλης ομάδας της ΑΠΟΒ, με την οποία έχουμε άριστες σχέσεις. Όμως ενώ η διοίκηση της ΕΠΣΘ κάνει τεράστια προσπάθεια για την αναβάθμιση του προιόντος που λέγεται ερασιτεχνικο ποδόσφαιρο Μαγνησίας τέτοιοι “αξιολογημένοι” διαιτητές δεν μπορούν να αποτελέσουν κινήσεις και μέρος αυτής της αναβάθμισης. Ο “αξιολογημένος” διαιτητής δεν θα υποστεί καμία απολύτως συνέπεια. Αντιθέτως οι νεαροί αθλητες που απαρτίζουν την ομάδα μας στεναχωριούνται (λόγω του νεαρού της ηλικίας τους) και απομένει ένα τεράστιο “γιατί” τέτοια συμπεριφορά απέναντί μας. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι σε κάθε αγωνιστική υπάρχει και μια ομάδα που βγάζει ανακοίνωση εννατίον της διαιτησίας. Δεν είναι μια είναι παρά πολλές. Και αυτό δεν είναι τυχαίο…
Είμαστε άνθρωποι που προσφέρουμε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δεν θεωρούμε ότι αξίζουμε τέτοια συμπεριφορά από κανέναν.
Εκ της διοικήσεως
Ο πρόεδρος                          Ο Γραμματέας
Ιωάννης Τσάτσος».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top