Ανακοίνωση αρχηγών ΓΣΑ σε Localsports.gr

Η χρόνια ολοκληρώθηκε χτες για τον ΓΣΑ, όχι με το τρόπο που θα ήθελε η ομάδα του Αλμυρού, καθώς η ισοπαλία με 1-1 στην Αγριά δε βοήθησε στο να παραμένει η ομάδα στη κατηγορία.

Οι τρεις αρχηγοί του ΓΣΑ, Σπύρος Χαλάτσης, Πάνος Κοντοβάς και Φώτης Πλαβός, εξέδωσαν ανακοίνωση αποκλειστικά στο Localsports.gr. Αναλυτικά:

Ως αρχηγοί του ιστορικού συλλόγου, θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη στους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ και υγιής φιλάθλους της ομάδας που ήταν δίπλα στην ομάδα, για τον υποβιβασμό της ομάδας. Επίσης, θα θέλαμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Δήμο και Γιώργο Περπερίδη, για την μεγάλη προσπάθεια και το μεγάλο αγώνα που κατέβαλαν για να είναι δίπλα μας, να βρίσκονται κάθε μέρα στο γήπεδο και κοντά στην ομάδα, και ήταν οι μόνοι που έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν την ομάδα στη κατηγορία. Χωρίς αυτούς δε θα ήταν τίποτα το ίδιο.

Επίσης, ένα συγχαρητήρια στο προπονητή μας, Θάνο Θεοδώρου που ήρθε στην ομάδα, μια ομάδα νέα με δεκαπέντε μεταγραφές, σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, και προσπάθησε να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μας βοηθήσει να σώσουμε την ομάδα από αυτή τη δύσκολη θέση, σε αυτή τη πρωτόγνωρη χρονιά για όλους μας.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μας που κλήθηκαν να βοηθήσουν το σύλλογο σε αυτή τη ιδιαίτερη χρονιά και όλοι τους πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της χτεσινής αναμέτρησης και το τέλος της κατηγορίας.

Παναγιώτης Κοντοβάς

Σπύρος Χαλάτσης

Φώτης Πλαβός

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top